Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Dedurizator apa SoftWater
Brand
ESM 15 CE +
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Dedurizatoarele SoftWater sunt definite prin eleganta, simplitate si fiabilitate, fiind usor de exploatat. Au un aspect placut si prietenos incadrandu-se perfect in ambientul Dvs.  

Regenerare proportionala dupa volum - determinarea momentului optim pentru regenerare este stabilit numai functie de volumul de apa consumat. Fata de sistemele clasice, unde momentul regenerarii este dinainte stabilit in timp, regenerarea dupa volum asigura un consum minim de sare si apa consumata.

Rezervor de sare uscat - echipamentul introduce si foloseste doar cantitatea de apa necesara dizolvarii unei anumite cantitati de sare riguros calculata. In acest fel, sarea care ramane in vasul de stocare este uscata nefiind dizolvata si consumata inutil.

Fabricarea solutiei de saramura cu apa dedurizata – regenerarea este maxim eficientizata, nefiind nevoie de sare pentru a anula duritatea apei folosite la spalare.

Parametri de functionare controlati de microprocesor si afisati pe un display electronic - microprocesorul permite optimizarea tuturor parametrilor de functionare si regenerare prin efectuarea de calcule statistice.

Pornind de la valoarea efectiva a duritatii, a consumului de apa si al nivelului de sare din vasul de stocare, echipamentul calculeaza, afiseaza si dispune de:
- consumul de apa instantaneu, mediu zilnic si total de la punerea in functiune
- capacitatea de tratare disponibila pana la urmatoarea regenerare
- avertizare daca in rezervorul de stoc sare cantitatea disponibila este scazuta
- posibilitatea introducerii/modificarii valorii duritatii apei de alimentare
- memorie electronica de lunga durata a setarilor echipamentului

- in cazul intreruperilor accidentale de curent, acestea se pastreaza fara a fi necesara reprogramarea echipamentului.
Toate acestea asigura un consum de sare si un consum de apa pentru regenerare cu 50% mai scazute fata de sistemele conventionale, realizand importante economii.

De asemenea, numarul redus de componente precum si faptul ca nu exista piese metalice in structura vanei conduce la o fiabilitate extrem de ridicata ceea ce inseamna o utilizare indelungata fara a fi necesara schimbarea de componente care se corodeaza, oxideaza sau distrug. Mai mult chiar, montarea si demontarea tuturor partilor componente este extrem de usoara, dedurizatorul fiind construit in asa fel incat fiecare piesa sa nu se poata potrivi in alt loc.

Ca si accesorii optionale mentionam display-ul "Remote Monitor" care montat intr-un loc usor vizibil permite supravegherea permanenta a functionarii echipamentului Dvs. De asemenea, pentru situatiile in care se intervine la echipament sau pur si simplu pentru situatii in care utilizatorul doreste sa dispuna de apa netratata, se poate monta un sistem de siguranta cu by-pass care permite "ocolirea" echipamentului.

Pentru folosinta indelungata si pentru a va bucura de beneficiile unei ape de buna calitate in orice moment, va recomandam folosirea de sare pastilata pentru regenerare. Fiind puternic comprimata, dizolvarea acesteia se face controlat rezultand in timp importante economii financiare. Folosirea de sare fina pentru bucatarie conduce la consumuri exagerate de sare iar folosirea de sare grunjoasa conduce la distrugerea echipamentului datorita cantitatii extrem de ridicate de impuritati continute.
Din Gura in Gura
Alte Produse